Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst | 32-40 uur per week.

Ben jij iemand die altijd nieuwsgierig is naar hoe dingen werken en zich energiek voelt bij het ondersteunen van mensen? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze nieuwe rol als Commercieel Medewerker Binnendienst! Wij zijn op zoek naar een nieuwe teamgenoot voor onze binnendienst, iemand die als essentiële schakel nauw samenwerkt met onze accountmanagers. In deze rol zal je betrokken zijn bij diverse aspecten, waaronder klantcontact, het opstellen en opvolgen van offertes, en het beantwoorden van technische vragen van klanten.

Over Desu Systems BV

Desu Systems BV is een internationaal opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van vlamdetectie-, gasdetectie- en vonkdetectiesystemen, evenals blussystemen voor specifieke toepassingen, zoals grootkeukens. Onze systemen worden verkocht in heel Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India, via een netwerk van getrainde distributeurs en installateurs.

Jouw Verantwoordelijkheden

Als nieuwe collega ben jij verantwoordelijk voor het afhandelen van offerteaanvragen, het ondersteunen bij acquisitie, het behandelen van technische vragen en het ondersteunen van onze accountmanagers wanneer zij onderweg zijn. Jij speelt een cruciale rol in ons salesteam en staat in contact met klanten in heel Europa.

Wat vragen wij:

 • Minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau
 • Affiniteit met techniek
 • Commercieel ingesteld en proactief
 • Klantgericht
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels

Wat wij bieden:

 • Een hoge mate van vrijheid, verantwoordelijkheid, en de mogelijkheid om vanuit ons kantoor in Bergschenhoek te werken.
 • Een eigentijdse en moderne werkomgeving in een volledig gerenoveerd kantoor. Ons kantoor in Bergschenhoek bestaat uit 7 medewerkers, waar een informele sfeer heerst en collega’s nauw in teamverband samenwerken.
 • Goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer.
 • Een uitdagende en veelzijdige functie in een internationale onderneming, met mogelijkheden voor zelfontwikkeling en een doorgroeiprogramma. Je draagt bij aan ons succes en groeit met ons mee.
 • Samen met je collega’s werk je aan het maximaliseren van klanttevredenheid en klantbediening.
 • Een marktconform salaris, aangevuld met opleidingsmogelijkheden, waaronder producttrainingen.
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Bovendien, op vrijdagmiddag komen we bijeen om te toosten op het succes van de afgelopen week, waar we onze prestaties vieren en ontspannen met collega’s. Daarnaast organiseren we maandelijks een gezamenlijke lunch, volledig betaald door ons, om de teamgeest te versterken en momenten van gezelligheid te delen. We geloven sterk in het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd en betrokken voelt.

Wanneer je interesse hebt in deze uitdagende functie en graag deel wilt uitmaken van ons enthousiaste team, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan het succes van Desu Systems BV.

Belangrijk: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

More information or questions about Jobs openings at Desu Systems?

We are happy to help you! Feel free to submit your application by clicking on the button below.

Other Jobs

Follow Us

Scroll to Top